Om oss

 

Gymtool AS importerer treningsutstyr og tilbehør direkte fra utvalgte produsenter. Vi er med på utvikling og design av utstyret for å sikre kvalitet og funksjonalitet. Vårt mål: å kunne tilby treningsmarkedet utstyr av høy kvalitet, til lavest mulig priser. Vi fører vårt eget merke og setter høye krav til hva vi tar inn. Finner du ikke det du ser etter i vår nettbutikk kan vi skaffe det aller meste på bestilling. Vårt lager er på Slependen, ca 15 km utenfor Oslo. 

 

Trygg netthandel

Det er trygt og enkelt å handle hos oss. Vi ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde, og vi har valgt å utvide angreretten til 60 dagers åpent kjøp. Om det skulle være noe så ikke nøl med å ta kontakt med oss på tlf 99 39 95 78 eller epost post@gymtool.no

Vår nettbutikk har SSL-sertifikat med A+-gradering, dette er samme gradering som norske banker har. SSL står for Secure Sockets Layer, og har som oppgave å sikre dataene som sendes mellom våre kunder og vår nettbutikk.

For trygg betaling på nett bruker vi Paypal og Klarna Checkout som betalingsløsninger, markedets beste og smarteste kasseløsning. 

 

Vil du prøve utstyret?

Vi er hovedsakelig en nettbutikk, men det er fullt mulig å prøve utstyret på vårt lager etter avtale.

Lageradresse: Øvre Åsvei 44, 1341 Slependen (tlf: 99399578  epost: post@gymtool.no)