Hjemlevering

Normalt får du varene innen 2-5 virkedager fra vi har mottatt din bestilling.
Hjemlevering gjelder dit det er normale leveringsforhold.

Beskrivelse

G550 cablecross samt half rack vektstativ i en og samme maskin. Dette apparatet gir trening for absolutt hele kroppen: DAP cablecross trekkapparat med 2x90kg vektmagasin, samt integrert half rack i ett og samme apparat. Kommer med 2 stk vektstangholdere samt to stk sikkerhetsarmer, som enkelt kan stilles inn til ønsket høyde eller fjernes helt ved bruk av cablecross. Høydenivå på cablecrossen stilles raskt og enkelt inn med et håndgrep. Håndtak til chins / hang ups er integrert øverst i rammen.

Det er også integrert 6 stk lagringsplasser for vektskiver i apparatet. Disse passer både 25mm og 50mm (adapter) vektskiver. Adaptere medfølger. I tillegg kommer dette apparatet med 4 stk lagringsplasser for vektstenger. (2x50mm, 2x25mm)

Alle trinsehjul er produsert i aluminium som gir et jevnt drag samt mindre slitasje på vaiere. Brukeren kan selv velge om det skal brukes 1:4 (lett) eller 1:2 (tung) utveksling på kabeldrag.

Av tilbehør medfølger det to stk håndtak, en rett stang, en curlstang, en ankelstropp samt multigrep dipshåndtak. Det medfølger også sete som installeres enkelt i en av sidestolpene til bruk under nedtrekk. Stang til nedtrekk, vektstang, vektskiver og treningsbenk må event kjøpes separat.

Dette er et stødig kvalitetsapparat som kan brukes privat, i bedrifter og på mindre treningssentre.

Om man ved en senere anledning ønsker å forlenge dette apparatet til en fullversjon cablecross (295cm bredde) så kan 3x tverrstag kjøpes separat. Ved forlenging av apparatet bortfaller muligheten til bruk med vektstang/half rack.

Mål på apparatet: (D*B*H)146*146*223cm