Hjemlevering

Normalt får du varene innen 2-7 virkedager fra vi har mottatt din bestilling.
Hjemlevering gjelder dit det er normale leveringsforhold.

Beskrivelse

Romaskin av høy kvalitet til suveren pris. Romaskinen kan slåes opp når den ikke er i bruk, og den har transporthjul som gjør det meget enkelt å flytte på den.

Semi-kommersiell romaskin med mange muligheter

Romaskin som passer både til hjemmetrening og i bedrifter, grunnet en solid konstruksjon og 150kg maks brukervekt. Velg mellom 12 ulike programmer eller manuell modus hvor du selv kan stille motstanden etter eget ønske. Motstanden styres av magnet og luft (16 nivåer), som gir alt fra meget lett roing til ekstra tung. Setet er laget i komfortabelt materiale og glideskinnen er av aluminium.

Oversiktlig feedback gir økt motivasjon

Romaskinen har både ferdiginnstilte programmer samt mulighet for å programmere egne programmer og pulsstyret program takket være en innebygget mottaker. Et oversiktlig display gjør at brukeren hele tiden kan følge med på sin treningsdata som distanse, antall rotak, tid, distanse, kalorier og watt. Pulsbelte følger med.

Om produsenten

Fitlux er en semi-kommersiell merkevare fra en verdenskjent produsent med nærmere 40 års erfaring i markedet. Link til produsent HER