Manualer

Viser alle 8 resultater

Vi selger både justerbare manualer, faste manualer stykkvis samt komplette sett med stativ. Alle våre faste manualer er laget for både bruk på treningssenter og privat.

Les mer om manualer

Manualer, eller hantler som det også kalles, er et viktig redskap for mange når de skal gå til innkjøp av treningsutstyr. Dette er håndvekter som varierer i størrelse og vekt, og som kan brukes til å trene hele kroppen. Det finnes mange typer hantler, men de fleste er laget av et håndtak i stål, med gummibelagte endestykker. Vi anbefaler manualer som noe av det første man bør innrede et treningsrom med, da det tar liten plass og kan brukes til å trene absolutt hele kroppen.

Det som i hovedsak skiller kvaliteten på ulike manualer er hva slags stål de er laget av, hvor godt håndtaket er å holde i, og kvaliteten på gummien som er brukt. Hantler av lavere kvalitet kjennetegnes ofte med gummibelegg som slites av fortere og utsondrer lukt, balansen og størrelsen på hantelen (mer kompakt er som regel bedre balansert), og hvor godt de tåler støt mot underlag.