Rask levering | Lager i Norge

Gratis frakt over 5000,-

60 dagers åpent kjøp

post@gymtool.no

Rask Levering | Gratis frakt over kr 5000 | Lager i Norge

Gymtool

Levering

Vi tilbyr fri frakt på alle ordre over kr 5000 inkl. mva. Normalt får du varene innen 2-5 virkedager fra vi har mottatt din bestilling.
Stykkgods over 35kg sendes på pall som hjemlevering dagtid. Transportør skal ringe før levering for avtale. Hjemlevering gjelder dit det er normale leveringsforhold, på steder med normal fremkommelighet. Sjåfør plikter ikke til innbæring. Pakker opp til 35kg sendes som klimanøytral servicepakke med Posten.

Om kunden nekter ta imot varen ved levering vil kunden bli fakturert for retursending. Uavhentede varer som sendes med posten faktureres med kr 400.

Angrerett 60 dager

Alle varer som er betalt innen forfall leveres med 60 dager utvidet returrett. Varene må leveres tilbake i original forpakning, produktene skal ikke ha vært i annet bruk enn det som kreves for å teste ut disse, og være fritt for riper og slitasje. Om produktene som leveres tilbake har åpenbare bruksmerker, riper, fått lukt i seg eller er forringet på noen måte, vil de anses som brukt vare og vi vil vurdere varens verdireduksjon før vi refunderer beløpet. Returbeløpet vil da gjenspeile varens realistiske verdi ved videre salg som brukt vare.

Før en retur vennligst ta kontakt med oss på post@gymtool.no og oppgi ditt ordrenummer.

60 dagers angrerett gjelder kun for private forbrukerkjøp. Kunden betaler returfrakt. Du finner angrerettsskjema her

0