Styrkeapparater

Viser alle 16 resultater

Vi har et godt utvalg styrkeapparater, og er selv med på både design og kvalitetstesting. Flere av våre styrkeapparater er designet med tanke på flest mulig funksjoner i samme apparat, uten at det går utover bevegelsesbanen og kvaliteten. De fleste av våre styrkeapparater passer både til bruk i bedrift samt hjemmetrening.

Les mer om styrkeapparater

Styrkeapparater – hva bør man velge?

Her må behov og målsetting vurderes fra person til person. Har du liten plass? Ønsker du fokusere på noe konkret? Hvilket budsjett har du? Har du lav takhøyde der eventuelt styrkeapparatet skal stå? For å ta tak i de viktigste temaene når det gjelder dette kan pris og plass nevnes først. Dette spiller inn hos de fleste som ser etter treningsutstyr og spesielt treningsapparater av litt størrelse. Om man har begrenset plass bør man velge et styrkeapparat som tilbyr flest mulig øvelser, som for eksempel et multiapparat. Det finnes et stort utvalg av slike apparater i markedet, og hva bør man egentlig se etter? Under finner du noen tips.

Hva kjennetegner et styrkeapparat av høy kvalitet?

  • Korrekt utforming gir bedre stabilitet
  • Sikkerhet/sikringsmuligheter selv ved trening alene
  • Kvaliteten på materialene, tykkelsen på stålet som er brukt
  • Høy tillatt maksimalvekt

I tillegg vil vi nevne hva man bør se etter ved valg av multiapparat:

  • Et godt multiapparat skal gi øvelser for hele kroppen
  • Kabeldraget bør føles jevnt og tillate full bevegelsesbane under øvelsene
  • Kvalitet på materialene som f eks hjullager, vaiere samt trinser. (alu trinser er ofte å foretrekke fremfor trinser av plast, da disse vil holde lenger, skåne vaieren samt gi jevnere drag)

Trenger du ytterligere råd og tips om styrkeapparater er det bare å ta kontakt med oss.