Treningsgulv

Viser alle 5 resultater

Her finner du et godt utvalg treningsgulv og underlag enten det er til trimrom hjemme, trimrom i bedrift eller til treningssenter. Vi har også egne matter som er beregnet for bruk utendørs. Alle våre treningsmatter er miljøvennlig, og inneholder ikke giftstoffer.

Les mer om treningsgulv

Valg av treningsgulv

Når en skal legge treningsgulv bør en tenke over bruksbehovet der gulvet skal legges. Til hjemmebruk kan det ofte være godt nok med tynnere og mykere sportsgulv, hvor det ofte er minimalt med slitasje og svært lite slipp på gulvet. Har man tyngre apparater, forventer mye bruk og hvor det også slippes tyngre gjenstander på gulvet bør man gå opp i tykkelse på treningsgulvet. Der hvor det også er krav til god støydemping vil også tykkere treningsgulv dempe bedre lyd .

Vi har både treningsgulv med fletting, og kvadratiske matter. Fordelen med fletting, hvor hver matte hukes inn i neste, er at mattene da ikke vil flytte på seg, og det blir ingen glipper mellom hver matte. Alle våre treningsgulv med fletting kommer også med endelister som gir en pen «finish» mot vegg og lister.

Om det skal legges treningsgulv i områder med tung vektløfting og hvor det forventes mye dropp anbefaler vi å bruke 30mm tykkelse eller mer. Dette er meget kompakte matter som takler det meste av støt og slag.

Om du trenger hjelp til valg av treningsgulv så ikke nøl med å ta kontakt med oss.